HB NATURHÄLSA
Öronbehandling
HB NATURHÄLSA

Öronbehandling

öron

Öronbehandling


Öronbehandling är en behandling där punkter i örat stimulera för att ge effekter i andra delar av kroppen. Genom att påverka en bestämd punkt i örat motsvarar och står i relation till ett visst organ, en kroppsdel eller en funktion kan man förebygga sjukdomar, behandla sjukdomar och ge smärtlindring. Om man tänker sig att örat består av ett stort tangent bord som man genom att trycka på de olika tangenterna så omprogramera man hela kroppen. Genom att skicka signaler till hjärnan (för omprogrammering) Om det pågår en obalans rättar detta till sig. 

När man jobbar med öron behandling använder man funktionspunkter (Punkter som påverkar en bestämd punkt)bl.a. mästarpunkterna.Reflexpunkter (Punkter som är en återspegling av en kroppsdel.)Kan bli öm, ändra färg 

TCM- femelement- organpunkter, Smärtlindringspunkter

De olika metoder som jag använder är Elmätning av punkterna och kort elbehandling med penna samt genom att stimulera punkter på örat med små frön eller kulor som plåstras på örat kan man påverka resten av kroppen och påskynda läkning. En stor fördel med öron akupressuren är att plåstren sitter kvar och verkar under veckan så det är en enkel och prisvärd behandling som ger lång verkan.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera